SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Majid Hosseini'ye yeni teklif

Trabzonspor'da Majid Hosseini'ye yeni teklif

18 Şubat 2021 Perşembe - 16:28




Trabzonspor'da Başakşehir mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bordo-Mavililer'de as kalecilerin yokluğunda kaleyi koruyacak olan Kağan Moradaoğlu ve diğer genç kaleciler Hakan Aydın, Adem Ağaoğlu’na teknik ekipten özel terapi uygulanıyor.





Trabzonspor'un deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı maçta kaleciler Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un hasta oldukları için oynayamayacağı kaleyi koruyacak olan Kağan Moradaoğlu ve diğer genç kaleciler Hakan Aydın, Adem Ağaoğlu'na teknik ekipten özel terapi uygulanıyor. Üç oyuncuya da maça kadar dış etkenlerden uzak durmaları talimatı geldi.

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir maçı öncesi oyuncularına rehavet uyarısında bulunarak, "Oyun planına sadık kalalım. Topa ne kadar fazla sahip olursak bu bizim avantajımıza olur. Savunmayı daha sağlam yapmalıyız. Duran toplara dikkat etmeliyiz" dedi.

İÇ TRANSFERDE İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor iç transferde ilk görüşmesi Majid Hosseini ile yaptı. İranlı oyuncuya maaşında iyileştirme ve yeni sözleşme teklif edildi. Hosseini bu teklife sıcak bakıyor.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap