SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Fenerbahçe derbisi öncesi kaç vaka var?

Trabzonspor'da Fenerbahçe derbisi öncesi kaç vaka var?

23 Şubat 2021 Salı - 10:01




Trabzonspor'da Başakşehir maçı öncesi büyük sıkıntıya neden koronavirüs vakaları konusunda iyi haberler bekleniyor.





Trabzonspor’da geçtiğimiz hafta Covid-19 vakalarıyla boğuştu. Başakşehir maçı öncesi yaşanan vakalar takımın eksik çıkmasına neden oldu. Bugün itibariyle tekrar teste tabi tutulacak olan takımda 3 oyuncu takıma katılabilir. TFF protokollerine göre koronavirüse yakalanan oyuncuların 10 günlük süre içerisinde 2 negatif sonuç vermesi isteniyor. 

Bordo mavililerde geçtiğimiz hafta Perşembe ve Cuma günü sonuçları pozitif çıkan Serkan Asan, Baker ve Arda bugün takımla birlikte teste tabi tutulacak. Eğer negatif sonuç vermeleri halinde akşam düzenlenecek antrenmanda yer alacak.

Bordo-mavililerin yıldız kalecisi Uğurcan Çakır’ın da 14 Şubat’ta testi pozitif çıkmıştı. Uğurcan’ın Çarşamba test verip takıma katılması bekleniyor.  

Hosseini ve Erce Kardeşler’in testleri 16 Şubat’ta pozitif çıkmıştı. Negatif sonuç vermeleri halinde Cuma günü 2 isim takıma katılacak.  

Bir diğer pozitif sonuç veren Marlon ise 17 Şubat’ta pozitif çıkmıştı. Sol bek oyuncunun maçtan bir gün önce olan Cumartesi günü takıma katılması bekleniyor.  


Hafta sonunu izinli geçiren Bordo Mavili kulüp bugün teste tabi tutulacak. Sonuçların olumlu gelmesi halinde akşam saatlerinde toplanma antrenmanı gerçekleştirilecek. Bordo mavililerde ayrıca Abdulkadir Parmak'ın da Fenerbahçe maçının kadrosunda olması bekleniyor.

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap