SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Eren Elmalı'ya talip var

Trabzonspor'da Eren Elmalı'ya talip var

04 Ocak 2023 Çarşamba - 10:24




Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin ile ilgilendiği iddia edilen Lazio'nun Trabzonsporlu Eren Elmalı için harekete geçtiği öğrenildi... Serie A takımı Karadeniz ekibine milli sol bekin bonservis ücretini sordu...





Sol bek arayan Trabzonspor'un Lazio’nun Caner Erkin’le ilgilendiği iddia edilmişti… Ancak İtalyan ekibinin Trabzonspor formasıyla milli takıma kadar yükselen Eren Elmalı için menajerler aracılığıyla temas kurduğu ortaya çıktı. Eren Elmalı’nın performansını Kasımpaşa’dan beri takip eden Lazio’nun genç oyuncuyu özellikle milli maçlar ve Avrupa maçları sürecinde yakındaki takip ettiği belirtildi.

LAZİO, EREN ELMALI İÇİN BONSERVİS SORDU

Trabzonspor’la menajerler aracılığıyla temas kuran Lazio’nun Eren için istenen bonservis bedelini sordu. Bordo-mavili kulüp kapıyı 10 milyon Euro’dan açtı. Aracı olan menajerlerden henüz bir dönüş olmadı. Lazio’nun alternatiflerinin de olduğu ancak 10 milyon euro’nun aşağıya çekilmesini bekleyeceği iddia edildi.

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap