SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da bu rakamlarla zaten o iş olmayacaktı

Trabzonspor'da bu rakamlarla zaten o iş olmayacaktı

28 Aralık 2020 Pazartesi - 11:20




Trabzonspor bir türlü ritm tutturamıyor… Abdullah Avcı “savunma yapmayı öğreteceğim” derken bordo-mavililer sadece savunan ve bozan bir takım haline geldi!





Trabzonspor'da Abdullah Avcı’nın takımı sadece Flavio stoper Donk’a, Djaniny sağ bek Omar’a ve Parmak da Taylan’a baskı yaptığı dönemlerde başarılı olabildi. O süreçte Donk defanstan top çıkaramadı. Omar top taşıyamadı. Taylan ise prese presle karşılık verdiği için takımın hücumlarında etkili olamadı. Zaten Trabzonspor rakibinden 6 kez daha fazla top çalarken (21/15), 8 kez daha fazla top kaptırması (5/13) sadece top peşinde koştuğunu gösterdi. 

HÜCUMCULAR SAVUNMA YAPMAKTAN İŞLERİNİ UNUTTU

Trabzonspor’un hücum oyuncuları Galatasaray karşısında defans yapmaktan golü düşünemedi… santrfor Djaniny 3 top çaldı, 3 top kaptı. Yusuf Sarı 4 top çaldı. Baker 4 top çaldı, 1 top kaptı. 2 de uzaklaştırma yaptı. Nwakaeme bile 1 top kapmayla sahada kaldı. Buna karşılık Djaniny 2 kaleyi tutmayan şut çekebildi. Baker’ın tek şutu isabetli oldu. Yusuf Sarı’nın ise hücuma hiç katkısı olmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap