SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da B planı hazır

Trabzonspor'da B planı hazır

Karadeniz Özel

24 Haziran 2019 Pazartesi - 13:06




Trabzonspor Marcus Berg ile anlaşamaması durumunda alternatif isimlere yönelecek. Benjamin Moukandjo ve Pablo Chavarria hazır kıta bekletiliyor





Karadeniz Gazete // Trabzonspor İsveçli golcü Marcus Berg ile büyük oranda anlaşma sağlarken, alternatifinde de isimleri tutuyor. Bordo-Mavililerin alternatifleri arasında ise Fransa’nın Nice takımında forma giyen Rachid Alioui, Suning ile sözleşmesi sona eren Benjamin Moukandjo ve yine Fransa’nın Reims takımı ile sözleşmesi sona eren Pablo Chavarria olduğu belirtildi.

Bonservisi elinde bulunuyor

Rachit Alioui’yi ikna çabalarının devam ettiği öğrenildi. 30 yaşında Kamerunlu olan ve geçen sezonu Çin’de geçiren Moukandjo’nun ise sözleşmesi sona erdi. Bu oyuncu için de nabız yoklandığı kaydedildi. Gündemdeki bir başka isim ise Pablo Chavarria. Arjantinli olan 31 yaşındaki golcü oyuncu geçen sezonu Reims’te geçirdi. 30 karşılaşmada 5 gol attı. Bu oyuncu da menajerler vasıtası ile Trabzonspor’a önerilmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap