SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Aymen harekatı!

Trabzonspor'da Aymen harekatı!

Karadeniz Özel

05 Temmuz 2019 Cuma - 17:24




Estudiantes’in sürekli fiyat yükseltmesi üzerine stoper Campi’nin transferini askıya alan Bordo-Mavililer İspanya’ya yöneldi





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Arjantinli savunmacı Campi’nin transferinden sonuç alamayan Bordo-Mavililer, daha önce de gündeme gelen Aymen Abdennour için harekete geçti. 29 yaşındaki stoper için Trabzonspor 500 bin euro bonservis bedeli önerecek. Bu teklif kabul görmezse, fırtına kiralama teklifi sunacak.

Bonservisi Valencia’da

TRABZONSPOR’DA stoper transferi çalışmaları devam ediyor. Campi transferinden bir türlü sonuç alamayan Bordo-Mavililer şimdi ise rotasını İspanya’ya çevirdi. Fırtına, geçen yılı Marsilya’da kiralık olarak geçiren Valencia’nın sözleşmeli oyuncusu Aymen Abdennour için teklifte bulunacak. 29 yaşındaki Tunuslu stoper oyuncusu geçmiş transfer döneminde de Trabzonspor’un gündemine gelmiş fakat transferi olmamıştı.




Ünal Karaman ‘olur’ verdi

KARİYERİNDE Monaco, Werder Bremen, Marsilya ve Valencia gibi önemli takımların da formasını giyen Aymen Abdennour için Trabzonspor’un ilk olarak 500 bin Euro teklif edeceği kaydedildi. Bu teklifin kabul görmemesi durumunda ise Trabzonspor kiralama formülünü devreye sokacak. Scout ekibinin onayından geçen ve teknik direktör Ünal Karaman’ın da olumlu görüş bildirdiği Aymen Abdennour transferinin 1 hafta içerisinde netleşmesi bekleniyor.




ABDENNOUR KİMDİR?

ADI: Aymen Abdennour
YAŞI: 29
BOYU: 1.87



ÜLKESİ: Tunus
TAKIMI: Valencia
MEVKİİ: Stoper
SÖZLEŞME BİTİŞ: 30.06.2020
AYAĞI: Sol ayak
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap