SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da alt yapıdan gelenler işlerini yapıyor!

Trabzonspor'da alt yapıdan gelenler işlerini yapıyor!

12 Aralık 2019 Perşembe - 11:43




TS haberleri...Trabzonspor özellikle son iki senede alt yapıda devrim yaptı. Bordo mavililer, alt yapıdan gelen oyuncularıyla zirve yarışında yer aldı.





Trabzonspor haberleri...Trabzonspor’un gençleri ışıl ışıl... altyapıdan yetişen oyuncular arasında bu sezon Uğurcan Çakır 20 maçta 1800 dakika süre alarak en çok sahada kalan isim oldu. Uğurcan’ı 17 maçta 1487 dakika süre alan Hüseyin Türkmen takip ederken, Abdulkadir Parmak 19 maçta bin 464 dakika, Abdülkadir Ömür 6 maçta 461 dakika, Serkan Asan 5 maçta 361 dakika, Abdurrahim Dursun 4 maçta 308 dakika, Muhammet Akpınar 2 maçta 162 dakika, Kerem Baykuş 1 maçta 89 dakika, Koray Kılınç 3 maçta 48 dakika, Behlül Aydın 1 maçta 32 dakika ve Cafer Tosun 1 maçta 11 dakika sahada kalarak izledi.

Trabzonspor'da Ünal Karaman'ın Onazi, Ekuban ve Sturridge planı

Bu arada Trabzon’da oynanan Getafe maçına çok genç bir 11’le çıkan Ünal Karaman, Basel deplasmanında da benzer bir 11 üzerinde çalışıyor. Ancak Ünal Karaman sakatlıklarını yeni yeni atlatan ve maç pratiği eksik olan Onazi, Ekuban, Sturridge gibi isimleri de İsviçre deplasmanında kullanmanın planlarını yapıyor.

Trabzonspor ligi ikinci tamamladı

Öte yandan geçtiğimiz sezon e-spor sektörüne girmek istediğini açıklayan Trabzonspor yönetimi FIFA Pro-Clubs için takım kurdu. Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin'in kontrolünde lige giriş yapan bordo-mavili kulüp 10 kişilik takımını oluşturdu. FIFA dalında mücadele eden Trabzonspor e-spor takımı ilk sezonda ligi ikinci olarak tamamladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap