SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Ahmet Ağaoğlu'nu çok zora soktu! Ağaoğlu kongreye gidecek mi?

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Ahmet Ağaoğlu'nu çok zora soktu! Ağaoğlu kongreye gidecek mi?

18 Aralık 2020 Cuma - 12:23




Trabzonspor'da Abdullah Avcı tartışması alevlendi. Türkiye Kupası’nda da Adana Demirspor’a elenen bordo-mavililerde Başkan Ahmet Ağaoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüdü.





Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın sonunu getirdiği iddia edilen Abdullah Avcı'nın şimdi de Ahmet Ağaoğlu'nu aynı sona sürüklidiği iddia ediliyor.

Sosyal medyada taraftarın yorumlarına göre; Abdullah Avcı, Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman’ın sonunu getirdikten sonra şimdi de Ahmet Ağaoğlu’nun istifasına neden olacak gibi duruyor…

Beşiktaş’ta Avcı ile gelen tarihi puan kaybı rekorlarından sonra Orman istifa etmek zorunda kalmıştı. Trabzonspor’da ise Avcı daha geleli 1 ay olmadan, Karadeniz’in hem ligdeki hem de kupadaki umutlarını bitirdi. Camiada kellesi istenen kişi Başkan Ahmet Ağaoğlu oldu.

Zaten yönetim içinde Abdullah Avcı’nın teknik direktör olarak seçilmesi nedeniyle ciddi bir muhalefet vardı.

Hatta Trabzon kanadından gelen Avcı tepkilerine karşı kendisini korumadığı için Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in, Ağaoğlu’na bir tepkisi vardı.

Önümüzdeki dönemde İstanbul ile Trabzon kanadındaki çekişmenin kulübü seçime sürükleyeceği konuşuluyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap