SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'den Manchester City açıklaması! "Keşke..."

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'den Manchester City açıklaması! "Keşke..."

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 16:24




Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.





Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu.

Abdülkadir Ömür'ün açıklamaları şu şekilde;

Otel ve sahalar gayet uygun. Bazen akşam antrenman sonrası yürüyüş yapıyoruz. At çiftliği var. Güzel bir yerdeyiz. Sezon başları yoğun oluyor. Milli takımdan dönen arkadaşlarımız ile yoğun bir tempoya girdik. Kamp bitene kadar biraz yorulacağız.

Hocamız ile ilk sezon başı kampımız. Keyifli bir yapısı var. Ağır antrenmanlar yapıyoruz ama fazla hissettirmeden bizi yoruyor. Bizden tüm performansımızı bekliyoruz. Onu aynı anda keyifli bir programa dönüştürüyor.

Geçen sene bizim için mental olarak düşüş yaşadık. Hocamız ilk geldiğinde koşan ve sonuna kadar mücadele eden oyuncuyu sevdiğini söyledi. Antrenmanları da bunun üstüne yaptırıyor.


Biz takıma katılan yabancı oyuncuları hemen içimize almaya çalışıyoruz. Kendilerini ve ailelerini evlerindeymiş gibi hissettirmeye çalışıyoruz. Onlar da hemen alışıyor. Karşılıklı sevgi ve saygı olursa bunu daha iyi şekilde yürütürüz. Şimdi Yunan arkadaşımız geldi. Baka ve Siopis de ona ayrıca yardımcı olacaktır. Bir an önce uyum sürecini atlatacaktır.

Trabzonspor'daki 9. yılım. En tutuk olduğum, takım ile en bağdaşık olamadığımız yılı geride bıraktık. Şampiyon olarak başladık, elendik ama bir türlü düşüşü engel olamadık. Başarı istedik ama sahada uyumu bir türlü yakalayamadık. Saha içinde güçlü olmak zorundayız.

Şampiyonluk sonrası bazı arkadaşlarımız ile vedalaştık. İskeleti kaybettik. Kafa kaldırmaya çalıştık ama bir türlü yapamadık. Daha güçlü ve iyi başlayacağımıza inanıyoruz bu sezon için.

Geçen sene transfer olan arkadaşlarımız ile bu sezon 2. yılımız. Onlar negatif bir ortama girmişti. Takımı ve taraftarı tanıdılar. Bizim tek gayemiz bu işi birlikte yürütebilmek. Birçok arkadaşımız nasıl başarılı olabileceğimizi az çok tahmin ediyordur artık. Tek eksiğimiz takım olabilmekti. Bu sezon bunu sahaya yansıyabileceğimizi düşünüyoruz.

Arda Güler kardeşimizle gururlandık. Gerçekten kalben desteklememiz gerek. Ben inanıyorum ki, bütün futbolcular onu destekliyor. Çok mütevazı ve çok yetenekli. Türk futbol tarihinin en büyük transferlerinden biri oldu. Umarım bizi gururlandırmaya devam eder orada.


Trabzonspor'da 9. yılım. 11 yaşında içeri girdim. Trabzonspor forması giymek ve şampiyon olmak hayaldi. Bunlar gerçekleşti. Futbol hayatım sonrası yeniden Trabzon'da yaşayacağım. Ama ayrılık tek taraflı olmayacak. Zamanında teklif oldu. Başkanımız kabul etmedi. Elbette Avrupa hayalimiz bitmedi. Benden kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Trabzonspor'a zarar verecek bir şeyim olmaz. Zaman zaman yüzümüzün eskidiğini düşünüyorlar. Trabzonspor büyük camia. 4 kupa kazandık. Burada kaldığım sürece en iyimi yapmaya çalışıyorum. En ufak zararımız olacaksa beni oynatmasınlar. En uygun şartlarda giderim. Tek taraflı ayrılık kesinlikle olmayacak.

Manchester City konusunda içimde ukde kalmadı desem yalan olur. Hatta başkanımıza şakayla karışık, "26 milyon Euro teklif var, bu paralara nasıl çıktılar. Bir daha bu paraları göremeyiz. Bana izin verin gideyim" dedim. İzin vermedi. O tekliften 4-5 gün sonra sakatlandım. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. Her şerde bir hayır olduğunu düşünüyorum. Keşke gitseydim Başkanımız da pişman olmuştu. Acaba gitsem ne olurdu diye merak ediyorum.

Transferle menajerim ilgileniyor. Teklif olursa bize ve kulübümüze getiriyorlar. Yöneticilerimizin içi rahat etmeden biz teklifleri kabul edemeyiz. Transfer dönemi uzundur. Bir gelişme olursa önce sizlerin haberi olur.

Kendimi en çok 8'de rahat hissediyorum. Hocamız 4-3-3 oynayacağız dedi. Muhtemelen sağ açık oynayacağım ama daha rahat hissettiğim yer 8 numara.

Kuntz Hoca göreve geldikten sonra birkaç kez görüştük. Özellikle son 2 kampta bir türlü o enerjiyi yakalamadık. Bana yüz yüze konuştuğumuzda, orada olmamam ile ilgili daha farklı sebepler sundu. Avrupa Şampiyonası'nda olamamak benim için hayal kırıklığı oldu. Hocamızla bazı olaylar yaşadığımız için, konuşmalar ve görüşmeler geçtiği için ondan endekslendi ve beni galiba kadroya çağırmadı. Ufak tefek problemler diyelim.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap