SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a savunma komutanı!

Trabzonspor'a savunma komutanı!

Karadeniz Özel

13 Kasım 2019 Çarşamba - 16:13




Defansta lider oyuncu arayan Fırtına’ya çok tecrübeli isim önerildi





// Karadeniz Özel // Fatih SAYGIN // Adı; Carlos Gilberto do Nascimento Silva.. Kısaca ‘Gil’ diyorlar. Brezilya’nın köklü kulüplerinden Corinthians’ın formasını giyiyor. 32 yaşında, 1.92 boyunda. Tam bir kule. Ancak en büyük özelliği stoper olmasına karşın, lider oyuncu olması.

Bu nedenle de Corinthians taraftarı ona, “Savunma komutanı’ yakıştırması yapıyor. Sözleşmesi Aralık ayında sona erecek olan Gil’in bonservis bedeli bulunmuyor. Bordo-Mavili kurmaylar, menajerlerden gelen bu öneriyi değerlendiriyor.

Savunmada 4 stoper bulunmasına karşın bu sezon yalnızca bir maçta kalesini gole kapatan Trabzonspor, bu sorunu kökten çözmek istiyor. Hedef; ara transferde tecrübeli bir ismi kadroya katıp, gençlere hem ağabeylik yaptırmak, hem de bu isimleri eğitmek. Bu plan doğrultusunda isim arayan Bordo-Mavililere, Brezilya’dan tam da aranılan özelliklerde bir isim menajerler araçlığı ile sunuldu.

BU futbolcunun adı; Carlos Gilberto do Nascimento Silva. Brezilyalı. Ülkesinde kısaca ‘Gil’ olarak biliniyor. Corinthians’ın formasını giyen 32 yaşındaki stoper Gil, 1.92 boyunda. Tam bir kule. Ancak Gil’i farklı kılan, savunma oynamasına karşın takımında tam bir lider olması. Bu nedenle de Corinthians taraftarı ona, “Savunma komutanı’ diyor.

FIRTINA, 4 STOPERE RAĞMEN HER MAÇ KALESİNDE GOL GÖRDÜ

Sezon başında Hosseini ve Hüseyin’in yanına Campi ve Fernandes’i stoper bölgesine transfer eden Bordo-Mavililer, bir türlü savunmadaki sıkıntıyı çözemedi. Kurmaylar, bu bölgede takıma ağabeylik yapacak, defansı toparlayacak bir isim için arayışları sürdürüyor. Menajerlerin önerdiği Gil, tecrübesi ve kariyeri ile bu boşluğu dolduracak isim olarak görünüyor.

Gil kimdir?

Adı: Carlos Gilberto do Nascimento Silva
Yaş: 32
Boyu: 1.92 m
Uyruğu: Brezilya
Mevkii: Stoper
Ayağı: Sağ ayak
Güncel kulübü: Corinthians
Söz. Bit. Tar.: 31.12.2019

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap