SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a olay transfer teklifi! Sörloth'u geri verin, Benteke'yi alın!

Trabzonspor'a olay transfer teklifi! Sörloth'u geri verin, Benteke'yi alın!

27 Kasım 2019 Çarşamba - 13:09




Trabzonspor'un bonservisini 6 milyon Euro'ya alma hakkı olduğu Alexander Sörloth konusunda sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Crystal Palace, Trabzonspor'a 'Alexander Sörloth'u geri verin, size Benteke'yi verelim' teklif yaptı.





Crystal Palace’ın gözü Trabzonspor'da harikalar yaratan Alexander Sörloth’u geri almakta... İngiliz ekibi gelecek sezon Trabzonspor’a 6 milyon Euro’luk kesin satın alma hakkı verdiği Norveçli oyuncuyu geri istiyor. Hatta bunun için Trabzonspor’a sürpriz de bir teklif yaptı 31.2 milyon Euro’ya aldığı ama bu sezon hiç gol atamayan Christian Benteke’yi teklif etti. Trabzonspor yönetimi ise kabul etmedi.

Crystal Palace, Alexander Sörloth için de 9 milyon Euro ödedi

Gelecek sezon maçların yarısında oynarsa Trabzonspor 6 milyon Euro karşılığında Alexander Sörloth'un bonservisini almak zorunda. Bunun yanında Crystal Palace, Alexander Sörloth için 2018 yılında Midtjylland'a 9 milyon Euro bonservis ödemişti.

Christian Benteke gol atamadı

28 yaşındaki Belçikalı golcü Christian Benteke, bu sezon Crystal Palace formasıyla çıktığı 12 maçta gol ya da asist gerçekleştiremedi. Crystal Palace'ın 2016'da Liverpool'a 31.2 milyon Euro ödeyerek bonservisini aldığı Christian Benteke için Liverpool, Aston Villa'ya 46.5 milyon Euro ödemişti.


Beğendim
2
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap