SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a ilginç bir transfer önerisi: Seung-ho Paik

Trabzonspor'a ilginç bir transfer önerisi: Seung-ho Paik

19 Şubat 2021 Cuma - 11:19




Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt’ta oynayan Seung-ho Paik, Trabzonspor'a teklif edildi.





Trabzonspor’a enteresan bir transfer teklifi geldi... Uzakdoğu ile çalışan bir menajer kulübün kapısını çaldı... Korelilerin pandeminin bitmesinden sonra sürekli seyahat edeceklerini bunun için şimdiden hazırlık yaptıklarını anlattı. Korelilerin gittikleri ülkelerde oynayan vatandaşlarını izlemek istediklerini, bu yüzden Türkiye, İsrail ve BAE’den oluşan turları soran her Korelinin, “Türkiye’de oynayan Korelinin maçına gidip gidemeyeceğini” sorduğunu iddia etti. Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt’ta oynayan Paik için pandemiden önce bu takımın maçına 3 bin Korelinin gittiğini belirtti. Türkiye’nin Koreliler için daha değerli bir turizm destinasyonu olduğunu belirtti. Eğer Seung-ho Paik’in, Trabzonspor’a gelmesi durumunda 2 yıl içinde en az 10-15 bin Korelinin şehri ziyaret edeceğini iddia etti. 

Daha önceki dönemlerde Trabzonspor’da forma giyen Eul için Kore’den sadece idmanları izlemek için pek çok Korelinin, Trabzon’a geldiğini hatırlattı. 

23 yaşındaki Seung-ho Paik, merkez orta saha pozisyonunda oynuyor. Oyuncu, bu sezon takımıyla 16 maça çıkarken, 1 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap