SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a gurbetten genç forvet

Trabzonspor'a gurbetten genç forvet

Karadeniz Özel

04 Kasım 2021 Perşembe - 17:18




İzleme Komitesi’nin yakın takibinde olan Emrehan Gedikli için ilk girişim yapıldı...





Ara transfer için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi, teknik heyet ile yaptığı görüşmenin ardından takıma yapılacak takviyeleri belirlemeye başladı. Bu isimlerden birisinin de Bayer Leverkusen’de forma giyen Emrehan Gedikli olduğu öğrenildi. 18 yaşında olan ve kısa bir süre önce profesyonel sözleşme imzalayan Emrehan Gedikli’nin sezon sonunda Leverkusen ile kontratı bitiyor.

TRABZONSPOR’DA ara transfer için harekat başladı. Liderlik koltuğunda oturan ve sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefleyen bordo-mavililer, teknik heyet ile yaptığı görüşmenin ardından takviye yapılacak bölgelere belirledi ve transfer çalışmalarına hız verdi. Bu isimlerden birisinin de Bayer Leverkusen’de forma giyen Emrehan Gedikli olduğu öğrenildi. 18 yaşında 1.87 boyunda olan forvet oyuncusunu İzleme Komitesi uzunca bir süredir takip ediyordu. Genç Emrehan için ‘alınırsa faydalı olur’ raporu veren scout ekibi, şimdilerde oyuncu ve kulübü ile temaslarü hız verdi. Eğer şartlar uygun olursa Emrehan ara transfer döneminde takıma katılacak. Aksi durumda ise sezon sonu beklenecek ve 18 yaşındaki golcü oyuncu bonservis bedeli ödenmeden transfer edilecek. Almanya U19 Takımı’nda da oynayan Emrehan, geride kalan süre içinde Bayer Leverkusen’de forma giydiği 6 maçta 8 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genç Emrehan son oynanan Alemannia Aachen- Bayer Leverkusen maçında attığı frikik golüyle Almanya’da en çok konuşulan futbolculardan birisi oldu.

Beğendim
12
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap