SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un Yeni Teknik Patronu Şenol Güneş’tir

Trabzonspor’un Yeni Teknik Patronu Şenol Güneş’tir

Karadeniz Özel

22 Temmuz 2020 Çarşamba - 17:54




Trabzonspor taraftarının merakla beklediği “Yeni teknik direktör kim olacak?” sorusunun cevabını Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Furkan Yiğit verdi. Yiğit, “Aldığım istihbarata dayanarak; Trabzonspor’un yeni sezonda teknik direktörü yüzde 99.9 ihtimalle Şenol Güneş olacak” dedi





“Aklınızdan geçen, ortaya isimleri atılan, televizyonda saatlerce tartışılan tüm teknik direktörleri unutun… Trabzonspor’un yeni sezondaki teknik patronu Şenol Güneş’tir…”

Trabzonspor için son günlerde kurulacak en yerinde cümle “Her son yeni bir başlangıçtır” olsa gerek…

…Ve şunu söyleyebilirim ki; yeni teknik patron arayışında olan Trabzonspor’da çok önemli bir gelişme yaşandı. Günler öncesinden başlayan Abdullah Avcı ve ortaya atılan diğer tüm iddiaları unutun…

ANLAŞMA SAĞLANDIĞINI İDDİA ETTİ

Aldığım bilgiler doğrultusunda ifade etmek istiyorum ki; yeni sezonda Trabzonspor’un teknik direktörü yüzde 99.9 ihtimalle Şenol Güneş’tir… Yine edindiğim bilgiler doğrultusunda söylemek isterim ki; kendisiyle anlaşma sağlanmış durumda…”

YENİDEN DİRİLİŞİN SEMBOLÜ: GÜNEŞ

Yeni sezona güçlü bir giriş yapmak isteyen ve yarım bıraktığı işi bitirmek isteyen Trabzonspor’a Şenol Güneş dokunuşu, diyebiliriz ki “YENİDEN DİRİLİŞ” in ilk adımı olacak. Trabzonspor yönetimi Güneş hamlesiyle, 2019-2020 sezonunu taraftara unutturup, mutlak başarı için savaşacak.

Beğendim
24
Sevdim
5
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap