SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un mücadelesinde eski Başkanlar neden suskun!

Trabzonspor’un mücadelesinde eski Başkanlar neden suskun!

04 Nisan 2024 Perşembe - 14:28




Trabzonspor’da eski başkanlar Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ahmet Ağaoğlu’nun yaşanan süreci sessiz bir şekilde izlemeleri tepki çekti.





Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşma sonrası yaşanan olayların yankıları sürüyor.

Fenerbahçeli futbolcuların taraftarlara yaptıkları fiziki müdahaleler yok sayılarak Trabzonspor’un tek taraflı olarak cezalandırılması camiada tepkiye neden oldu.

Fenerbahçe cephesinin eski yeni yöneticisi, eski başkanları, şarkıcısı, ressamı, eski futbolcuları ve sosyal medya şovmenleri ile topyekün halde Trabzonspor’un üzerine saldırdığı görüldü.

Trabzonspor cephesinin ise başta eski başkanlardan Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ahmet Ağaolu olmak üzere eski futbolcular, Trabzonsporlu sanatçılar ve Trabzonlu siyasilerin sessizliğe bürünmesi tepki çekti.

Eski başkanların konu hakkında kendilerine ulaşmaya çalışan başta basın mensupları olarak tüm aramaları cevapsız bıraktığı, geri dönüş de yapmadıkları görüldü.


Trabzonspor’da başkanlık yapan isimlerden Sadece Sadri Şener’e ulaşabilirken, demeçleri gündem oluşturmaya devam ediyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda sanatçı ve eski futbolcuların iş alamama korkusu nedeniyle nedeniyle sessiz kaldıkları yorumları yapılırken, Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Ahmet Ağaoğlu gibi isimlerin neden telefonlarına bile cevap vermedikleri merak konusu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap