SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un Limit toplantısında ne işi var?

Trabzonspor’un Limit toplantısında ne işi var?

09 Ağustos 2020 Pazar - 11:59




Harcama limitlerine itiraz eden 8 kulüp yarın TFF ile kritik bir toplantı gerçekleştirecek… Bu buluşmada bordo-mavili kulübün yer alması kafaları karıştırdı...





İstanbul Riva’da gerçekleşecek toplantıya Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir, Göztepe, Sivasspor ve Kasımpaşa’nın katılması kesinleşti. Kulüpler, federasyondan açıklanan ‘Harcama Limitleri’ni bir kez daha gözden geçirmesini isteyecek.

Son 2 sezondur ‘limite’ harfiyen uyan ve transfer bütçesini aşmayan Trabzonspor’un bu toplantıda yer alması camiada şaşkınlık yarattı. Camianın büyük bir bölümü Trabzonspor’un yarın gerçekleşecek toplantıda yer alma nedeninin tepki amaçlı olduğuna inanıyor.

Bu kişiler, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yarınki (10 Ağustos Pazartesi) toplantıda diğer kulüplere şunu söylemesini istiyor: Biz 2 sezondur TFF’nin belirlediği limitlere uyduk. Yeri geldi transfer yapamadım. Madem bu değişmez ve önemli bir kural. Sizler de buna uyacaksanız.

Beğendim
11
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap