SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un ilk başkan adayı belli oldu

Trabzonspor’un ilk başkan adayı belli oldu

12 Mayıs 2021 Çarşamba - 16:47




Trabzonspor'un başkan adaylarından olması büyük ölçüde kesinleşen Önder Bülbüloğlu hem kadrosunu kurma çalışmalarına başladı, hem de Ahmet Ağaoğlu'na transferde dikkatli olması yönünde mesaj gönderdi.





Trabzonspor’da daha önce değişik dönemlerde yöneticilik yapan Önder Bülbüloğlu’na Aralık’ta yapılacak Genel Kurul öncesinde başkanlık teklifi yapılması kulisleri hareketlendirdi. Bülbüloğlu eski ve yeni yöneticiler ile camianın önde gelenlerinin başkan olması yönünde teklif getirdiğini doğruladı..

“Bana görev düşerse hazırım” diyerek adaylığını ateşini yakan Bülbüloğlu’nun bu açıklamasıyla camianın kanaat önderlerine, “sağlam ve güçlü bir talep gelirse adaylığımı  açıklarım” mesajı gönderdiği iddia edildi.

Bu mesajı gönderen Bülbüloğlu’nun şimdiden çalışmalara başladığı beraber görev yaptığı pek çok isimle görüşmeler yaptığı öğrenildi. Seçime daha 6 ay varken Ahmet Ağaoğlu yönetimine özellikle transferde duyarlı davranılması mesajı verdiği de belirtildi.

MUHARREM USTA YÖNETİMİNİ BIRAKMIŞTI

Muharrem Usta yönetiminden istifa ederek ayrılmasını ise, “Usta’nın, Ersun Yanal ısrarına anlam veremediği için bıraktım. Kulübü mali açıdan rahatlatmak için yola çıktı. Daha zora soktuğu ve hatalı transferlere tepki olarak istifa ettim” dedi.


AHMET AĞAOĞLU İLE DE YOLLARINI AYIRMIŞTI

Bülbüloğlu, Ahmet Ağaoğlu ile yol ayrımına ise, kaçan şampiyonlukta yönetimsel hataların etkin olması nedeni ile geldiğini söyledi. Hüseyin Çimşir ile mutlu sona erişilemeyeceğine inanıp, bunu ısrarla söylemesine rağmen ciddi alınmadığı izin istifa ettiğini belirtti.



Fotospor

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
9
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap