SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > "Trabzonspor son takımım olacak" demişti! Hamsik futbola geri mi dönüyor?

"Trabzonspor son takımım olacak" demişti! Hamsik futbola geri mi dönüyor?

21 Haziran 2023 Çarşamba - 12:18




Trabzon'da düzenlediği basın toplantısı ile futbola veda ettiğini açıklayan Marek Hamsik kafaları karıştırdı.





Editör: Seçkin ÜZEN

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve futbolu bıraktığını duyuran Marek Hamsik'in Milli Takım tercihi kafaları karıştırdı.

"BIRAKIYORUM" DEMİŞTİ

Trabzonspor'da forma giydiği 2 yıllık süreçte başarılı performansı ve örnek futbolculuğuyla ön plana çıkan Marek Hamsik, 1 Haziran'da yaptığı basın toplantısında "Futbola veda ediyorum, Trabzonspor son takımım olacak" demişti.

MİLLİ TAKIMA ŞİLİ MAÇIYLA VEDA ETMİŞTİ

Aralık 2022'de oynanan Slovakya - Şili mücadelesiyle milli takıma veda ettiği ifade edilen Hamsik, Slovakya'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda oynadığı son 2 maçta forma giydi.


hamsik-geri-mi-donuyor-2.jpg

İLK 11'DE YER ALDI

Deneyimli oyuncu, ilk 11 başladığı ve kaptan olarak görev yaptığı İzlanda maçında 81, Lihtenştayn maçında ise 77 dakika sahada kaldı.

Şili maçıyla milli takıma veda eden, ardından da Trabzon'da düzenlediği basın toplantısında "Futbola veda ediyorum, Trabzonspor son takımım olacak" diyen Hamsik'in, İzlanda ve Lihtenştayn maçlarında forma giymesi "Futbola geri mi dönüyor" sorularını da beraberinde getirdi.

HAMSİK'İN TRABZONSPOR KARİYERİ


Trabzonspor'da 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası sevinci yaşayan Hamsik, 65 maçta 6 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap