SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor şampiyonluk kupasını kaldırdı

Trabzonspor şampiyonluk kupasını kaldırdı

14 Mayıs 2022 Cumartesi - 22:23




Süper Lig'de 2021-2022 şampiyonu Trabzonspor kupasına Trabzon'da kavuştu. Şampiyon ekip taraftarlarının önünde kupayı kaldırarak şampiyonluğunu resmileştirdi.





Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nu şampiyon tamamlayan Trabzonspor kupasına kavuştu. Bordo-mavililer, Medical Park Stadyumu'nda düzenlenen törenle kupasını kaldırdı.

Tıklım tıklım tribünler önünde gerçekleşen kupa töreni görsel bir şölene sahne oldu. Kupa töreni öncesinde bir dizi gösteri yapıldı. Fırtına'nın yıldız futbolcuları Uğurcan Çakır ve Dorukhan Toköz şarkı performanslarıyla sahneyi salladı.

Kolbastı ve horon ekipleri danslarıyla taraftarı coşturdu.

Kupa töreni öncesi şampiyon futbolcular ve teknik direktör Abdullah Avcı kendi seçtikleriyle şarkılarla tek tek anons edilerek sahaya davet edildi.

Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı konuşma sonrası madalyalar verildi ve şampiyonluk kupası kaptan Uğurcan Çakır'ın ellerinde havaya yükseldi. Kupanın kaldırılış anlarında havai fişek gösterileri geceyi gündüze çevirdi.











Görüntüler BeIN Sports'tan alınmıştır

 

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap