SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor şampiyon olduğu sezonu tekrar etmek istiyor

Trabzonspor şampiyon olduğu sezonu tekrar etmek istiyor

04 Mart 2024 Pazartesi - 14:04




Süper Lig'de 3, Türkiye Kupası'nda ise 2 olmak üzere son 5 maçını kazanan ve 4 maçtır kalesini gole kapatan Trabzonspor, Corendon Alanyaspor'a konuk olacak.





Akdeniz'de fırtına estirerek çıkışını sürdürmeyi hedefleyen bordo- mavililer, Avrupa hedefi doğrultusunda üçüncülük iddiasını da göstermek istiyor. Trabzonspor'da kolunda kırık olan Onuachu'nun yanı sıra henüz hazır hale gelmeyen Orsic ve sezonu kapatan Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek. Sakatlıkları geçen Fernandez ve Benkovic ise forma bekliyor.

SON VURUŞ UYARISI

Hafta içerisinde yapılan antrenmanlarda ağırlıklı olarak oyunu kontrol etme, kanat organizasyonlarını şekillendirme üzerinde duran Karadeniz ekibinde teknik direktör Abdullah Avcı, son vuruşlar konusunda da özel uyarılarda bulundu.




FIRTINA İLK PEŞİNDE

Trabzonspor, Alanyaspor'u mağlup etmesi halinde şampiyon olduğu 2021-2022 sezonundan sonra Süper Lig'de ilk kez art arda 4 maç kazanmış olacak. Bordo-mavililer, galip gelmesi durumunda 75 hafta sonra bu başarıyı bir kez daha gösterecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap