SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Pantic’i kafaya taktı! İkna etmeye çalışıyor...

Trabzonspor Pantic’i kafaya taktı! İkna etmeye çalışıyor...

07 Haziran 2020 Pazar - 12:10




İngiltere basınından bir transfer iddiası daha geldi...





Ada, medyası geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Macaristan’ın Fehervar Kulübü’nde geçiren Danilo Pantic için Trabzonspor’un devrede olduğunu ileri sürdü. Yapılan haberlerde, “Chelsea’ye dönen Pantic için Türk takımı çok istekli. Trabzonspor, takımdan ayrılma ihtimali olan Sosa’nın yerine Sırp 10 numarayı düşünüyor” denildi.

Sosa ile yeni kontratı sezon sonuna bırakan Trabzonspor için İngiltere’den flaş bir transfer iddiası geldi. Ada medyası, bonservisi Chelsea’de olan ve geçtiğimiz sezonu Macaristan’ın Fehervar takımında geçiren Danilo Pantic’in Bordo-Mavili takım tarafından istendiğini öne sürdü.

Haberlerde, “Chelsea’ye dönen Pantic’i Türk takımı Trabzonspor çok istiyor. Pantic için gerekli başvuruyu yaptılar ve Sırp futbolcunun kararını bekliyorlar” denildi. Trabzonspor’da eski Chelseali Eddie Neşton’un bulunduğuna da dikkat çeken İngilizler, “Pantic 1 sezonluğuna Trabzonspor’a kiralık gidebilir. Zaten 1 yıl sonra sözleşmesi bitiyor. Alexander Sörloth gibi kendini gösterme şansını Türkiye’de yakalayabilir” dediler.

23 yaşında olan Danilo Pantic, 10 numara ve sol kanatta görev yapıyor. 183 boyunda olan Pantic bu sezon kiralık olarak forma giydiği Fehervar da 11 maçta görev yaptı. Pantic’i eski takımı Partizan’ın yanı sıra Hellas Verona, Lecce ve Genoa da istiyor.

PANTİC KİMDİR?

Adı: Danilo Pantic
Yaş: 23
Boy: 1,83 m
Uyruk: Sırbistan
Mevki: Merkez orta saha
Ayak: Sağ
Güncel kulüp: Chelsea
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2021

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap