SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor nasıl böyle bir takımla iş yapar!

Trabzonspor nasıl böyle bir takımla iş yapar!

07 Haziran 2020 Pazar - 15:38




Trabzonspor'un UEFA'dan aldığı cezanın Guilherme transferi nedeniyle olduğu ortaya çıkmıştı. Bu konuda yeni bilgiler gelmeye başladı.





Trabzonspor’un görüş aldığı bağımsız bir avukat konuyu Guilherme transferine getirdi. Aynı avukat bordo-mavili yönetime; "UEFA, bilançonuzdaki verileri tek tek inceleyerek, rayiç değere göre tekrar kendi incelemesini yapmış. Siz bilançolarınızı UEFA'nın istediği limitlere getirdiğinize inanıyorsunuz.  Ancak UEFA, bilançonuzdaki verileri tek tek incelediğinde, rayiç değere uygunsuzluklar saptamış” cevabını verdi.

Guilherme’ye Trabzonspor 2 yılda (450 bin euro + 1.1 milyon euro) 1 milyon 550 bin euro ödeyecek. Ancak oyuncunun haklarını elinde bulunduran Portekiz’in alt liginde yer alan ve sadece iki tane profesyonel oyuncusu olan GD Sta Cruz de Alvarenga’ya 100 bin euro’yu hangi şartlarda ödenecek.

Bu arada Guilherme’nin kiralandığı GD Sta Cruz de Alvarenga’nın başkanı geçen yıl Mayıs ayında sahtecilik yüzünden hapis cezasına çarptırılmıştı. Alvarenga takımı Portekiz 4’üncü liginde amatör takım. 1500 kişinin yaşadığı bir kasabanın takımı. Bu takımın en büyük özelliği AB pasaportu olmayan Güney Amerika ülke vatandaşı futbolcuların paravan kulübü olarak kabul ediliyor.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
7
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap