SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, İvanildo Fernandes'i KAP'a bildirdi

Trabzonspor, İvanildo Fernandes'i KAP'a bildirdi

02 Ağustos 2019 Cuma - 21:20




Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Sporting Lizbon'da forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Ivanildo Jorge Mendes Fernandes'i 1 yıllığına kiraladı.





Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Portekiz ekibi Sporting Lizbon'da forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Ivanildo Fernandes'in geçici transferi için görüşmelerin başlandığını KAP'a bildirdi.

Trabzonspor, kadrosunu 23 yaşındaki Portekizli futbolcu Ivanildo Fernandes ile güçlendirdi. Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamaya göre, Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile Ivanildo Fernandes'in geçici transferi için görüşmeler başladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Portekiz'in Sporting CP Kulübünün profesyonel oyuncusu Ivanildo Jorge Mendes Fernandes'in, kulübümüze geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla.''

Ivanildo Fernandes kimdir?

Sporting Lizbon genç takımlarında forma giyen Ivanildo Fernandes, 23 yaşında ve 1.94 boyunda. Savunmada forma giyen Ivanildo Fernandes geçen sezon Moreirense takımında kiralık olarak forma giydi. Ivanildo Fernandes geçen sezon 26 maçta görev alırken bunun yanı sıra 1 gol attı ve 1 asist yaptı. 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap