SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor için en uygun bir golcü

Trabzonspor için en uygun bir golcü

29 Haziran 2019 Cumartesi - 10:52




Eski Trabzonsporlu Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı’ndan arkadaşına övgü yağdırdı:





RODALLEGA’NIN ayrılmasının ardından forvet hattına deneyimli bir golcü transfer etmek isteyen Trabzonspor’da gündemin ilk sırasında İsveçli yıldız Marcus Berg var. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki tecrübeli golcüye bordo-mavili kurmaylar yıllık 1.4 milyon Euro teklif etmiş ve 2 yıllık kontrat önermişti. Pazarlıkların devam ettiği şu günlerde Trabzonspor, Marcus Berg’den gelecek ‘evet’ kararının ardından golcü yıldızı imzaya çağıracak. PEKİ, İsveç Milli Takımı’nın vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Marcus Berg nasıl bir golcü? Bu çok merak edilen soruyu bir dönem Trabzonspor forması giyen Erkan Zengin’e sorduk. İ

İsveç Milli Takımı’nda Berg ile birlikte oynayan Erkan Zengin, Karadeniz okurları için şunları söyledi: Marcus Berg çok karakterli bir futbolcu. Çalışkan, yerinde durmayan, sürekli hareketli ve rakibe baskı yapar. Savunmaya yardım eder. Şunu rahatlıkla söylüyorum: En az 20 gol atar. BANA göre Marcus Berg, Trabzonspor için en uygun forvet. Aslında Berg için de Trabzonspor iyi bir seçenek. Uyumlu bir yapısı var. Gelir diye düşünüyorum. Eğer bu iş resmiyete dönüşürse bu sezon Marcus Berg’in ve Trabzonspor’un sezonu olabilir.” 32 yaşında ve 1.84 boyunda olan Marcus Berg geçtiğimiz sezonu Birleşik Arap Emirliklikleri takımı Al-Ain’de geçirdi. Berg, toplam 29 maçta 14 gol attı, 1 asist yaptı.
Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap