SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor hangi bölgelere transfer yapmalı? İşte taraftarın yorumu...

Trabzonspor hangi bölgelere transfer yapmalı? İşte taraftarın yorumu...

11 Kasım 2021 Perşembe - 15:07




Karadeniz Gazetesi sokağın nabzını tuttu, taraftarlara “Hangi mevkileri transfer gerekli?” sorusunu sordu, bordo-mavililer bu yanıtı verdi: ''Mutlaka bir sol bek Kanatlara ve forvete de Takviye şart''





Taraftarlar devre arasında ‘olmazsa olmaz’ olarak sol bek bölgesini işaret etti. Bu mevki için alınması istenen oyuncu ise Sivasspor’un sol kanat savunusu Uğur Çiftçi. Şampiyonluğun gelebilmesi için kanatlara da takviye yapılmasını isteyen taraftarlar, Alanyaspor’un 30 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Davidson’un aranan kan olduğunu dile getirdi. Trabzonspor sevdalıları forvet hattına da Sörloth ya da stil olarak ona benzeyen bir golcünün alınmasında büyük yarar olacağını ifade etti.

Sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Trabzonspor’da yönetim şimdiden ara transfer için harekete geçti. Teknik ekiple yapılan değerlendirmeler sonrası belirlenen isimlerle görüşmelere başlayan bordo-mavililer, 12 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ara transfer döneminde bu isimlere imza attırıp takımın gücüne güç katmak istiyor. Yönetimin belirlediği bazı isimler yavaş yavaş piyasaya çıkarken Karadeniz Gazetesi bu konuda taraftarın nabzını tuttu. Bordo-mavili renklere sevdalı olanlara, “Trabzonspor devre arasında hangi mevkilere transfer yapmalı?” sorusunu sordu. Taraftarların neredeyse tamamına yakını transferde önceliğin sol bek olması gerektiğini söyledi. Taraftarlar bu mevki için Sivasspor’da forma giyen 29 yaşında 1.79 boyunda olan Uğur Çiftçi’nin adını verdi. Deneyimli sol bekin aranan isim olduğunu dile getiren taraftarlar, “Uğur’un transferi gerçekleşirse uzun yıllan savunmanın solunda sıkıntı yaşamayız” dediler. Taraftarların mutlaka takviye yapılmasını istediği diğer bölge ise kanatlar. Bordo-mavililer bu mevki için ise Bakasetas ile Siopis’in eski takımı Alanyaspor’da forma giyen Davison’un adını verdi. 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun Trabzonspor’da başarılı olacağına inandıklarını ifade eden taraftarlar, “Davidson’la birlikte Efecan da alınırsa bu kaymaklı kadayıf olur” görüşünü savundu. Trabzonsporlu taraftarlar ayrıca imkan olması halinde Şörlot’un yarım sezonluğuna kiralanmasını ya da onun tarzında iyi bir golcünün alınması gerektiğine dikkat çekti. Bazı taraftarlar ise Konyaspor’da oynayan sol stoper Abdülkerim Bardakçı ile Okay Yokuşlu’nun da transfer edilmesi halinde takımın daha da güçlü olacağını ifade etti.

UĞUR ÇİFTÇİ (29)

Sivasspor’da forma giyen Uğur Çiftçi bu sezon 12 maçta forma giydi. 1074 dakika sahada kalan Uğur 1 asistlik katkıda bulundu.

DAVİDSON (30)

Alanyaspor’un sağ ve sol kanadında görev yapan Davidson bu sezon 11 karşılaşmada oynadı. Brezilyalı, 4 gol attı, 2 de asist yaptı.

SÖRLOTH (25)

Real Sociedad’da kiralık olarak oynayan ancak mutlu olmayan Sörloth’u taraftarlar yarım sezon da olsa takımda görmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap