SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Folcarelli ve Rafa Mir'in peşinde

Trabzonspor Folcarelli ve Rafa Mir'in peşinde

31 Ocak 2024 Çarşamba - 15:03




Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gündemine Tim Jabol-Folcarelli ile Rafa Mir'i aldı.





Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor. A Spor'un geçtiği son dakika haberine göre savunma ve hücum hattına takviye yapmayı planlayan Trabzonspor, Tim Jabol-Folcarelli ve Rafa Mir için çalışmalara başladı.

Bordo-mavili ekip, Sevilla forması giyen Rafa Mir'i kiralamak istiyor. İspanyol futoblcu ile Torino ve Wolfsburg ilgileniyor. Ancak Trabzonspor yönetimi görüşmelerde bir adım daha önde bulunuyor. Diğer yandan Fırtına, Ajaccio forması giyen Tim Jabol-Folcarelli için harekete geçti. Bordo-mavililer oyuncu ve kulübüyle temaslarını sürdürüyor. Yönetim, 24 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak istiyor. Trabzonspor'da scout ekibinin de oyuncuya onay verdiği biliniyor.

24 yaşındaki Tim Jabol-Folcarelli, Fransız ekibi Ajaccio'da forma giyiyor. Merkez orta saha olarak görev yapan genç futbolcu, ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanıyor. Folcarelli'nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon euro.

Fırtına'nın gündemine aldığı bir diğer isim Rafa Mir ise kariyerini Sevilla'da sürdürüyor. 1.91 cm boyundaki santrfor, bu sezon çıktığı 22 karşılaşmada 3 gole katkı sağladı. İspanyol golcünün güncel piyasa değeri ise 5 milyon euro...

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap