SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Ekuban'ın boşluğunu onunla dolduracak

Trabzonspor Ekuban'ın boşluğunu onunla dolduracak

28 Temmuz 2021 Çarşamba - 11:24




Trabzonspor'da Gana basınının ortaya attığı Grejohn Kyei ismi git gide ciddiyetini artırıyor. Caleb Ekuban'ın İtalya'ya transferinin kesinleşmesinin ardından harekete geçen bordo-mavili kurmayların Fransız futbolcuyla her konuda anlaştığı iddia edildi.





Trabzonspor, golcüsü Caleb Ekuban Serie A ekiplerinden Cenova'ya transfer olmasının ardından yerini Grejohn Kyei'yle dolduracak.

Gana basını, Bordo-Mavililer’in, İsviçre ekibi Servette’de forma giyen Grejohn Kyei’yi ikna ettiği ve bir yıl daha kontratı bulunan oyuncunun kulübüyle de pazarlıkların devam ettiğini yazmaya devam ediyor.

AĞAOĞLU DA GOLCÜ DEDİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün yaptığı açıklamada Umut Meraş transferinden ekonomik sebeplerden dolayı vazgeçtiklerini ama bir golcü alacaklarını söylemişti.

PERFORMANSI SÜPER


Fransız futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 38 karşılaşmada 14 gol atarken, 6 da asist yaptı. 1.87 boyundaki ve 25 yaşındaki Kyei’nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Başarılı forvetin tahmini piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: Fotospor

Beğendim
10
Sevdim
8
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap