SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Djaniny'nin alternatifini buldu!

Trabzonspor Djaniny'nin alternatifini buldu!

05 Şubat 2022 Cumartesi - 08:58




Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Djaniny Semedo'ya Arap kulüplerinin ilgisi devam ediyor.





Sezon başında olduğu gibi menajerler vasıtasıyla yine Trabzonspor'un kapısı çalındı. Bordo-Mavili yönetim ise şampiyonluğa gidilen süreçte kesinlikle Djaniny'yi satmayacaklarını ve bu doğrultuda pazarlık dahi yapmayacaklarını iletti. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kalan 15 lig maçı öncesi düzenli kullandığı hiçbir oyuncusunu bırakmak istemediği öğrenilirken, daha önce Vitor Hugo konusunda da net şekilde kapı kapatılmıştı.

SEZON SONU AYRILIK YAKIN

Trabzonspor mevcut kadroda değişiklik yapmaya sıcak bakmezken sezon sonu ayrılması beklenen Djaniny’in yerine görüşülen isim de belli oldu. Bordo Mavililer Djaniny’in sezon sonu ayrılması halinde bölgeye Artem Dovbyk’ı transfer etmeye çalışacak. Trabzonspor’un oyuncuyla geçtiğimiz sezondan beri teması hiç koparmadığı gelen bilgiler arasında. Kaynak: (61Saat)

Beğendim
11
Sevdim
6
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap