SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan taraftarı heyecanlandıran Sturridge yorumu

Trabzonspor’dan taraftarı heyecanlandıran Sturridge yorumu

Karadeniz Özel

31 Temmuz 2019 Çarşamba - 18:30




Camia ve taraftarın transferini dört gözle beklediği İngiliz golcüde sıcak gelişmeler var. Bordo-Mavili yönetimin önemli bir ismi, “Sturridge transferinden oldukça umutluyum. Bu iş olacak inşallah” dedi





Karadeniz Gazete /// Trabzonspor'da gözler Daniel Sturridge’e çevrildi. Camia ve taraftar bu transferin bir an önce sonuçlanmasını beklerken, yönetimin önemli isminden İngiliz golcüyle ilgili açıklama geldi.

Sturridge’in transfer edilmesi için her şartı zorladıklarını dile getiren bu yetkili, “Benim Sturridge konusundaki umutlarım sürüyor. Elbette kolay bir transfer değil. Ancak inanıyorum ki bu transfer mutlu sonla bitecek. Sturridge yeni sezonda Bordo-Mavili formayı giyecek” dedi.



DANIEL ANDRE STURRIDGE KİMDİR?

1 Eylül 1989 yılında İngiltere'nin Birmingham kentinde dünyaya gelen yıldız futbolcu forvet mevkisinin yanı sıra kanatlarda da görev yapabilmektedir.

1,80 boyundaki oyuncu sol ayağını kullanırken; nispeten sağ ayağı ile de şutlar denemektedir.

Futbola Aston Villa takımının altyapısında başlayan Sturridge, 2000 yılında Coventry City'nin altyapsına geçiş yaptı. 2003 yılında da Manchester City'nin scout ekiplerinin dikkatini çeken yıldız bu kulübün altyapısında futbol oynamaya başladı.

Manchester City'nin A takımı ile ilk kez 2007/08 sezonunda çıkan Sturridge, aynı sezonda hem FA Cup, hem FA Youth Cup hem de Premier League'de gol atan ilk oyuncu olarak kulübün tarihine de geçmiştir.


2009 yılında 7,25 Milyon Euro bedelle Chelsea'ye transfer olan yıldız, burada Trabzonspor'un yeni transferi Obi Mikel ile birlikte oynamıştır.

Beğendim
4
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap