SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan Oğuzhan Özyakup harekatı!

Trabzonspor’dan Oğuzhan Özyakup harekatı!

Karadeniz Özel

17 Kasım 2019 Pazar - 15:10




Beşiktaş’ta sıkıntılı günler geçiren 27 yaşındaki orta saha, Trabzonlu olan ailesinin de isteği üzerine Bordo-Mavili kurmaylara, ‘Sizde oynamak istiyorum’ diyerek haber gönderdi.





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor'da ara transfer hareketliliği erken başladı. Corinthians'tan Gil (32), Liecester City’den Daniel Amartey (24), Sırbistan’dan Filip Mladenovic (28) ve Nikola Petkovic’i (23) listesine alan Bordo-Mavililer, önemli bir yıldız için daha harekete geçti. Bu isim Beşiktaş’ta bu sezon taraftar ile sorunlar yaşayan ve takımdan ayrılmak isteyen 27 yaşındaki Oğuzhan Özyakup. Tecrübeli orta sahanın Trabzonsporlu yöneticileri aradığı ve ‘Size gelmek istiyorum’ dediği öğrenildi.

Bu ani gelişme üzerine bir durum değerlendirmesi Bordo-Mavili kurmayların, Trabzonlu olan Trabzon’da yatırımları bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile temasa geçtikleri ifade edildi. Başkan Çebi’ye Oğuzhan’ın Trabzonspor’a gelmek istediği bildirildi. Yine bize gelen bilgilere göre, Ahmet Nur Çebi'nin Bordo-Mavililere, “Bu durumu hocamız Abdullah Avcı ve diğer yönetici arkadaşlarla konuşmam gerekli. Gerçekten oyuncunun böyle bir talebi varsa, elbette değerlendiririz” dediği kaydedildi.

Beşiktaş'ın Oğuzhan Özyakup ile ilgili kararını bekleyen Trabzonspor yönetimi, olumlu bir yanıt gelmesi durumunda hemen harekete geçecek. Yine aynı kaynaklara göre, tecrübeli orta saha için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı. Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Oğuzhan’ın alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği de gelen bilgiler arasında. 27 yaşında 1.80 boyunda olan Oğuzhan Özyakup, bu sezon Siyah-Beyazlı takımda 8 lig maçında 378 dakika süre alabildi.

Beğendim
6
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap