SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’daki kadro dışı operasyonu, 3 oyuncu ile sınırlı kalmayacak: Sıra bunlarda

Trabzonspor’daki kadro dışı operasyonu, 3 oyuncu ile sınırlı kalmayacak: Sıra bunlarda

19 Aralık 2020 Cumartesi - 11:25




Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Djaniny Semedo, Benik Afobe ve Gaston Campi de hedefte. Abdullah Avcı’nın bu 3 oyuncuyu da istemediği ve gönderilmesini istediği öğrenildi.





Fırtına'da, kelleler kopmaya devam edecek. Teknik direktör Abdullan Avcı’nın raporu doğrultusunda Bilal Başacıkoğlu, Steven Plaza ve Fousseni Diabate’yi kadro dışı bırakan yönetimin, 3 oyuncuyu daha göndermeyi planladığı ortaya çıktı. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Djaniny Semedo, Benik Afobe ve Gaston Campi’nin kadro dışı bırakılacağı öğrenildi. Campi’nin yönetime, takımdan ayrılmak istediğini bildirdiği, Afobe ile Djaniny’nin ise sakatlıklarının geçmesinin ardından kadro dışı kararının kendilerine iletileceği gelen bilgiler arasında.

AFOBE’NİN SAĞ AYAK PARMAĞINDA EZİLME VAR

ADANA Demirspor ile oynanan kupa maçında sakatlığı nedeniyle oynamayan Benik Afobe’nin sağ ayak baş parmağında ezilme olduğu bu nedenle forma giyemediği ifade edildi. Golcü oyuncunun tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kongo asıllı İngiliz forvet 1 yıllığına Stoce City’den kiralanmıştı. Afobe Trabzonspor’dan yıllık 1 milyon 300 bin Euro garanti ücret alacak. Afobe’nin menajerine de 140 bin Eudo ödenecek. Bu sezon 11 maça çıkan Afobe, Trabzonspor’a 3 gollük katkı sağladı.

Beğendim
7
Sevdim
8
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap