SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da transfer hedefi Vanja Drkusic

Trabzonspor’da transfer hedefi Vanja Drkusic

02 Temmuz 2023 Pazar - 17:38




Menajerler, Rusya’nın Sochi takımında forma giyen Sloven stoperi Trabzonspor’a önerdi





23 yaşında 1.88 boyunda olan Vanja Drkusic, Rusya’da yaşanan savaş ortamı nedeniyle burada kalmak istemiyor. Kulübü Sochi’ye bu isteğini ileten Vanja Drkusic’in, Trabzonspor ile görüştüğü, şartların oluşması halinde ise imza için Türkiye’ye geleceği öne sürüldü.

BİR çok takımın peşinde olduğu Sloven yıldız Vanja Drkusic, Trabzonspor’a önerdi. 23 yaşında 1,88 boyunda olan stoper oyuncu, Rusya Premier Lig ekiplerinden FC Sochi’de forma giyiyor. Kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesine bulunmasına karşın takımdan ayrılmak istediği iddia edilen oyuncunun, menajerler aracılığıyla Trabzonspor’a önerildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine Bordo-Mavili kurmaylar oyuncunun durumunu araştırmaya başladı. Slovenya’nın NK Krka takımında yetişen ve daha sonra Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan Drkusic, güçlü fiziği ve sağlam paslarıyla ön plana çıkıyor. Yükselen performansıyla Slovenya Milli takımına da seçilen 23 yaşındaki stoper geçen sezon Rusya’da Sochi formasıyla 31 maça çıkarken 2 gol kaydetti, 2 de asist yaptı. Geçen sezon 300 bin euro civarında bir değeri bulunan oyuncu, değerini 10’a katlayarak 3 milyon euro’ya ulaştı. Öte yandan Slovenyalı stoperle Beşiktaş’ın da yakından ilgilendiği ve durumunu araştırdığı öğrenildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap