SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da stopere bir İranlı daha

Trabzonspor’da stopere bir İranlı daha

20 Aralık 2019 Cuma - 09:19




Savunmadaki sıkıntıyı çözmek için devre arasında mutlaka takviye yapmayı planlayan Trabzonspor Yönetimi, Hosseini’nin eski takım arkadaşı Roozbeh Cheshmi’yi gündemine aldı.





İvanildo Fernandes ve Campi’den beklediği verimi alamayan Trabzonspor’da, Hüseyin Türkmen’in de son haftalarda yaşadığı form düşüklüğü, rotayı transfere çevirdi.

Bordo-Mavililer, devre arasında maliyeti uygun bir savunmacıyı renklerine bağlamayı planlıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fırtına’da gündeme gelen son isim; Roozbeh Cheshmi.

Majid Hosseini’nin eski takım arkadaşı olan 26 yaşındaki stoper, İran’da Esteghlal forması giyiyor. Hosseini ile birlikte İran Milli Takımı’nda da görev yapan 1.92’lik savunmacının 6 aylık sözleşmesi kaldı.

KARAMAN'IN İSTEĞİ TOSİC

Mukavelesi Mayıs ayında biteceği için bonservis maliyeti yüksek olmayan Cheshmi için önümüzdeki günlerde girişimlerde bulunulacak.

Öte yandan Dusko Tosic konusunda da yoklamalar sürüyor. Çin’den ayrılacak olan 34 yaşındaki Sırp stoper, teknik direktör Ünal Karaman’ın önceliğini durumunda.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap