SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da Pereira gerçeği ortaya çıktı

Trabzonspor’da Pereira gerçeği ortaya çıktı

08 Ocak 2021 Cuma - 15:39




Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından bir anda yedek kulübesine çekilen kaptan Joao Pereira’nın neden artık tercih edilmediği hakkında detaylar ortaya çıktı.





Trabzonspor'da Kaptan Joao Pereira’nın kadro dışı kalmasına hırçın tavırlarının neden olduğu iddia edildi. Üst üste sarı ve kırmızı kartlar gördü. Bir anda yedek kulübesine hapsoldu. Teknik Direktör Abdullah Avcı saha içinde takımı ateşleyecek ama yakacak oyuncu istemediği için böyle bir karar alıp oyuncuyu yedek kulübesine çekti. Serkan Asan’ın performansı de iyi gidince Portekizli iyice kulübeye hapsoldu. Pereira’nın 600 bin euro’luk sözleşmesi var. Kendisine “Kulüp bul” diye bir  bildirim yapılmadı. Pereira’nın ailesi olsun, kendisi olsun ayrılık durumunun farkındalar. Kalmak istiyorlar, ancak henüz karar verilmiş değil. Pereira oynayarak bırakmak istiyor. Yedek kulübesinde kalarak veya kadroya giremeyerek bırakmak istemiyor. Oynayabileceği kulübe gitmek istiyor. Eğer böyle bir ayrılık gerçekleşeceksede yönetim güzel bir uğurlama yapmayı da planlıyor.

Kaynak: Fotospor

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap