SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Burak Yılmaz için ne yapacak?

Trabzonspor Burak Yılmaz için ne yapacak?

16 Ekim 2018 Salı - 11:29




Savcılık, silahla hastane basan Arda Turan için 12.5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırladı... Gözler, bordo-mavili yönetime çevrildi





İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan hakkında 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı

İstanbul kanadında bunlar yaşanırken gözler Trabzonspor’a ve Burak Yılmaz’a çevrildi. Camia ve taraftar, ‘Arda arkadaşım, tabii ki yanında olacağım’ diyen Burak için yönetimin tavrını merak etmeye başladı

KASTEN TEHLİKEYE SOKMAK

KAMUOYUNUN, “Yaptıkları yanına kar mı kalacak?’ sözleriyle tepki gösterdiği Arda Turan’la ilgili karar verildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilgili iddianame hazırladı. Arda Turan hakkında, "cinsel taciz", "ruhsatsız silah bulundurmak", "genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" ve "kasten yaralama" suçlamalarıyla iddianame hazırlandı.

12.5 YIL HAPİS İSTEMİ


ŞARKICI Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla ayrı bir iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamelerde Arda Turan'a 12,5, Berkay Şahin'e ise 2 yıla kadar hapis isteniyor. Berkay hakkındaki "tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi. İstanbul’da bunlar yaşanırken gözler Trabzonspor’a çevrildi. Camia ve taraftar yönetimin tavrını merak etmeye başladı.

BURAK BU İŞLERDEN UZAKLAŞMALI

SOSYAL medya üzerinden görüşlerini dile getiren bordo-mavili taraftarlar, “Her şeyin bizim adımıza iyi gittiği günlerde Burak Yılmaz’ın yaptıkları affedilir gibi değil. Üstelik yaşanan onca skandaldan sonra bir de çıkıp, ‘Arda arkadaşım. Tabii ki yanında olacağım’ diyor. Biz Burak’ı çok seviyoruz ama bu yaptıkları doğru değil. Yönetimin Burak’la ciddi bir konuşma yapıp oyuncuyu bu işlerden uzaklaştırması şart” görüşünü savundular.

Burak Yılmaz'ın Arda olayındaki ifadesi ortaya çıktı:

MEKAN KÜÇÜK VE KARANLIKTI TACiZi GÖRMEDiM


BURAK Yılmaz’ın Arda Turan olayıyla ilgili ifadesi ortaya çıktı. Yaşanan skandal sırasında Arda Turan ile birlikte olan Burak Yılmaz emniyette verdiği ifadede de flaş iddialarda bulundu. İşte Burak Yılmaz’ın o ifadesi: Mekan küçük ve karanlıktı. Arda Turan sürekli yanımdaydı. Eğer bir taciz olsa, böyle bir şey yaşanmış olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya çıkacak. Berkay, tartışma sonrası dışarıdaki korumalarına, ‘Silahımı getirin’ talimatı verdi. Ben olay daha fazla büyümesin diye Arda’yı oradan uzaklaştırdım. Ancak sözlü bir tacize şahit olmadım.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap