SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu eleştirileri değerlendirdi: Memnuniyetimi dile getirmek istiyorum

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu eleştirileri değerlendirdi: Memnuniyetimi dile getirmek istiyorum

18 Aralık 2022 Pazar - 13:13




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Genel Kurul’da konuştu.





Başkan Ağaoğlu yönetiminde sergilenen performansı eleştiren bazı Trabzonspor üyelerinin sözlerine olumlu karşılık verdi. Altyapı yatırımlarını da değerlendiren Başkan Ağaoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Türkiye’de statlar yapıldı ve Bakanlık tarafından kulüplere tahsis edildi. 36 stat inşa edildi bu ülkede. Dünyada eşi yok. Özkan Sümer futbol akademisi de yapılmış ve tahsis edilmiştir.

Bu ülkenin sporcu yetiştirmekteki sorunu tesis değil eğitim ve sporu yöneten insanların şirazesindeki noksanlık.

Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği şey şu. Altyapıya önem verin sporcuyu altyapıdan çıkarın. Bu sürdürülebilir plan ile başarı zor. Herkes Cumhurbaşkanımıza tamam diyor ama toplantıdan ayrılınca uygulama yok.

Biz yabancı bir firma ile anlaştık. Öncelik hocaların eğitimi. Hocalarımızın eğitimini yapacaklar. Yetersiz hocalar ile yollar ayrılacak. Yerine yenileri gelecek. Bu firmayı daha sonra TFF anlaşma yaptılar. 


TFF’den yönetim kurulu üyelerine kesilen cezaları yönetim kurulu üyeleri kendileri ödeyecek.

İmza paraları çok konuşulmaya başlandı. İmza parası konusu son 5-6 senedir dünya futbolunun gündeminde. 

Futbolcunuz ile 3 sene imzaladığınızda 2,5 sene sonrasında başka kulüplerle görüşme hakkı elde ediyor. Kulübe bonservisimle geliyorum diyor. Bu dünyada uygulanan bir metot. İlk defa bu kadar eleştiri olan bir genel kurul görüyorum. Şampiyonluğa rağmen bu kadar eleştiriyi bir arada gördüğüm için memnuniyetimi de dile getirmek istiyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap