SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor açıklaması!

Trabzonspor açıklaması!

06 Kasım 2017 Pazartesi - 16:53




Ay-Yıldızlılar’ın teknik direktörü Lucescu, yerliyabancı konusunda bir kez daha görüşünü bildirdi ve “Bu konuda bir komisyon kurulması gerek. Futbolun





A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Mircea Lucescu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi yayın organlarından Tam Saha Dergisi’ne açıklamalarda bulundu. Lucescu şunları söyledi: Yabancı-yerli konusunda bir komisyon kurulması gerekiyor. Futbolun içinde olan aktörlerden TFF yetkilileri, antrenörler, kulüp başkanları, gazeteciler, televizyoncular, menajerler, eleştiri yapmak için değil, çözüm üretmek için burada olmalı. Çözüm önerileri gelsin. Türkiye statlarıyla üstyapı konusunda birinci ama altyapı ve oyuncu yetiştirme konusunda sonlarda.”

‘Hedefimiz Euro 2020’

“Daha önce Altınordu örneğini verdim. Bursa da bu konuda önemli bir kulüp. Ancak Trabzonspor’un çok daha büyük bir potansiyeli var. Bunun düzeltilmesi gerekiyor. Yerli futbolculara daha fazla şans verilmesi gerek. Şu anda motive olmak önemli. Onlar da kendilerini milli takıma gelmeye, daha iyi oynamaya motive etmeleri lazım. Hedefimiz Euro 2020 ve bu turnuvanın elemelerine hazırlanmak adına önümüzde 8-9 maçlık bir zaman var. Amacımız rakibi domine eden bir oyun tarzına ulaşmak.” (Fanatik)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap