SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 8 numarasını PSG’de buldu! Julian Draxler bombası!

Trabzonspor 8 numarasını PSG’de buldu! Julian Draxler bombası!

14 Eylül 2023 Perşembe - 08:45




Transfer sezonunun bitmesine az bi zaman kala Trabzonspor gaza bastı. Donny van de Beek ve Ndidi için pusuda bekleyen Karadeniz ekibi şimdi de gözüne Julian Draxler'ı kestirdi.





Trabzonspor transferde son bir vole daha vuracak… kenara çekilecek. Hedefte aforoz edilen üst düzey yıldızlar var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da istediği Donny van de Beek, Leicester’den Ndidi gibi isimlerin yanı sıra PSG’nin elden çıkarmak istediği Julian Draxler’le de dirsek teması devam ediyor.

AİLESİ İSTEMEDİĞİ İÇİN KATAR PLANI SUYA DÜŞTÜ

PSG’nin Katar’dan bir takıma satmaya onay vermesine rağmen Alman oyuncu bu teklifi ailesi istemediği için reddetti… Draxler’le bir görüşme yapılacak. Eğer oyuncu ikna edilirse PSG’ye teklif yapılacak. Son 5 günde iş bitirilecek, imza atılacak.

TRANSFERİN SON BOMBASI PATLAYACAK


Batista Mendy ile başlayan, Pepe ve Onuachu ile devam eden yıldızlar karması transferi Draxler ile tamamlanacak.

FRANSIZLARA GÖRE KATAR YOLCUSU

Bilindiği gibi bir kaç gün önce Fransızların ünlü spor gazetesi L'Équipe, Julian Draxler'in Katar ekibi Al-Arabi'ye transferi konusunda anlaşmanın son aşamaya geldiğini iddia etmişti.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR


Benfica'da kiralık oynayan Julian Draxler'in PSG ile sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
7
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap