SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor 3 koldan!

Trabzonspor 3 koldan!

13 Ocak 2018 Cumartesi - 10:33




Antalyaspor’dan sağ kanat Maicon, FC Midtjylland’dan sol bek Filip Novak ve Panathinaikos’tan stoper Moledo'nun işinin bitirilmesi için temaslar yoğun





O DA İSTİYOR

Trabzonspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın raporu doğrultusunda harekete geçen Bordo-Mavili yönetim 3 oyuncuyla dirsek temasına geçti. Çalımbay’ın ısrarla istediği Antalyaspor’un sağ kanadı Maicon’u transfer etmek için yönetim tüm kozlarını oynuyor. Akdeniz ekibine teklifini bir kez daha ileten Bordo-Mavililer beklemeye geçerken Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor’a gelmesini yönetim elindeki en güçlü koz olarak kullanıyor.

HER AN AÇIKLANABİLİR

Karadeniz ekibi, Mas’ın takımdan ayrılmasının ardından sol bekte oluşan boşluğu FC Midtjylland’dan Filip Novak ile doldurmak istiyor. Oyuncuyla her konuda anlaşmaya varan B ordo-Mavili yönetim Danimarka kulübünü ikna etmenin yollarını arıyor. Hatta yönetimin masasında kiralık seçeneği de duruyor. Bu konuda Midtjylland’a teklifini ileten yönetim kiralama bedeli olarak 750 bin euroyu gözden çıkarmış durumda. Danimarka kulübünün ikna olmak üzere olduğu, Trabzonspor’un bu transferi  kamuoyuna her an açıklayabileceği bilgisine ulaşıldı.

LİSTE BAŞINDA


Stoper konusunda da gerekli adımları atan Trabzonspor’un listesinin başındaki isim Panathinaikos forması giyen Moledo oldu. Yönetimin 30 yaşındaki Brezilyalı stoperle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Yunan kulübüne reddedemeyeceği bir teklif sunmanın çalışmalarını yaptığı öğrenildi. Çalımbay’ın da kadrosunda görmeyi çok arzu ettiği deneyimli savunmacı konusunda Karadeniz ekibinin birkaç gün içerisinde çok ciddiadımlar atacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap