SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tony Nwakaeme için kritik 15 gün! Kulübü Al-Fayha'dan resmi açıklama geldi

Tony Nwakaeme için kritik 15 gün! Kulübü Al-Fayha'dan resmi açıklama geldi

18 Aralık 2023 Pazartesi - 16:58




Trabzonspor'dan çok yüksek ücret istediği için anlaşma sağlanamayan ve futbol hayatına Suudi Arabistan'da devam eden Anthony Nwakaeme, geri dönmek için her yolu deniyor. araya eski dostları sokan 34 yaşındaki Nijeryalı Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı'yı ikna etti ancak şimdi de sakatlandı.





Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın "bonservisini alıp gelirse imza attırırım" dediği Anthony Nwakaeme'nin sakatlığı Suudi Arabistan'da tartışma yarattı.

Sağ bacak alt baldırında birinci derece yırtık olan Nijeryalı oyuncunun en az 2 hafta daha sahalardan uzak kalacak olmasıyla ilgili yanlış tedavi iddiaları gündeme geldi. Zaten 3 haftadır sahalardan uzak kalan Nwakaeme'nin üzerine 2 hafta daha sahalardan uzak kalırsa 1 aydan daha uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı hatırlatıldı.

KULÜP TARAFTARI BİLGİLENDİRMİYOR

Formasını giydiği kulübü Al-Fayha'nın yeteri kadar doyurucu bilgilendirme yapmaması nedeniyle taraftarların oyuncularla ilgili bilgi edinemediği savunuldu.




KULÜP SESSİZLİĞİNİ BOZACAK

Al-Fayha yönetimi ise Sabiri, Nwakaeme ve Al-Rashidi de dahil bundan böyel sakatlanan her oyuncu için taraftarların akıllarındaki soru işaretlerini ortadan kaldıracak açıklamalar yapacaklarını duyurdu.

DOĞAN VE AVCI'YI İKNA ETTİ

Anthony Nwakaeme resti çekip Trabzonspor'dan ayrıldı ama buna çok pişman oldu. Aradığı ortamı bulamadı. Futbol hayatının son döneminde yeniden bordo-mavili ekibe dönmek için her yolu denedi. Sonunda Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı'yı ikna etti. Nijeryalı sakatlıktan kurtulup kulübünü de ikna edip kapağı Trabzon'a atmanın planlarını yapıyor.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap