SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tecrübeli kaleci giderken son röportajını yine Kar

Tecrübeli kaleci giderken son röportajını yine Kar

08 Ocak 2019 Salı - 19:26




12 yıllık Trabzonspor-Onur Kıvrak birlikteliği dün yapılan anlaşmayla son buldu..





DOZER CEMİL’İN YOLUNDAN GİDİYORUM BAŞKA TAKIMIN FORMASINI GİYMEM FUTBOLU BIRAKIYORUM 

“Hakkımda yalan yanlış şeyler yazıldı. Eğer ben paracı olsam ve hakkım olanda ısrarcı olsaydım serbest kalacaktım. Paramı da çatır çatır alacaktım. Trabzonspor’a transfer yasağı gelecek, belki de 2 yıl transfer yapamayacaktı

Bana ödeyecek paraları yoktu ama sırf Trabzonspor zor durumda kalmasın diye her şeyi sineye çektim ve bana önerdikleri şartları kabul ettim. Burada 12 yılım geçti. 6 yıl kaptanlık yaptım, çok yıpratıldım. Artık bir daha bu şehre dönmemek üzere İzmir’e gidiyorum..

Rahmetli Dozer Cemil’in Tesislerdeki ‘’Ben Trabzonspor’un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam’ sözü benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. Futbolu bırakıyorum. Herkes hakkını helal etsin.

3 MİLYON EURO ALACAK


TRABZONSPOR’DA Recep Onur Kıvrak dönemi dün resmen bitti. Malatyaspor maçı sonrası kadro dışı kalan tecrübeli kaleci dün yönetimle yaptığı görüşme sonrası geleceğine yönelik alacaklarından vaz geçti. Onur’a 500 bin Euro peşin para verildi. Kalan 2.5 milyon Euro ise yıl sonara kadar taksitlerle ödenecek. Yaptığı bu anlaşmayla Trabzonspor defterini kapatan tecrübeli kaleci son röportajını Karadeniz’e verdi.

HAİN DEDİLER… PARAGÖZ OLDUM

OSMAN Başkır’a konuşan Onur’un son derece duygusal olması dikkat çekti. İşte Onur Kıvrak’ın o sözleri: Hakkımda yalan yanlış haberler çıktı. Bunların hepsini sineye çektik. Paranın tamamını istediğim yazıldı. Hain oldum. Paragöz denildi. Trol hesaplarla sosyal medyadan üzerime saldırıldı ancak Trabzonspor’a olan sevdam yüzünden bunların hepsini önemsemeyip bir kenara attım. Çok yıpratıldım. Şimdi İzmir’e gidiyorum.

DOZER CEMİL’İN SÖZÜ DÜSTURUMDUR

12 YIL Trabzonspor forması giydim. 6 yıl kaptanlık yaptım. Tesislerde rahmetli Dozer Cemil’in bir sözü asılı. Diyor ki, ‘’Ben Trabzonspor’un takım kaptanıyım. Gerekirse futbolu bırakırım ama başka bir takımın kaptanının arkasında sahaya çıkmam.’ Bu söz benim düsturumdur. Artık benim için bu iş bitti. FUTBOLU BIRAKIYORUM. Ailemin de kararı bu yönde. Bana verecek paraları yoktu. Serbest kalacaktım. Belki de birkaç yıl transfer yasağı gelecekti. Ama bunu yapmadım.


Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap