SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Tanju Çolak'tan Trabzonpor yorumu: ''Şampiyonluk çok yakıştı''

Tanju Çolak'tan Trabzonpor yorumu: ''Şampiyonluk çok yakıştı''

27 Ocak 2022 Perşembe - 13:20




Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tanju Çolak Süer Lig'deki şampiyonluk yarışına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çolak , ''Trabzon'a şampiyonluk çok yakıştı'' dedi.





Türk futbolunun eski gol krallarından Tanju Çolak Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Çolak, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'i eleştirirken, Fenerbahçe'nin üçlü savunma nedeniyle şampiyonluk yarışından erken koptuğunu ifade etti.

Torrent ile ilgili konuşan Çolak , Manchester City ve Barcelona'da Pep Guardiola ile birlikte çalışan İspanyol teknik direktörün Galatasaray'ın oyuncu kalitesini bu takımdaki oyuncularla karıştırdığını belirten Çolak, yönetimin Torrent'i kısa bir süre içinde uyarması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından erken kopması hakkındaysa "Fenerbahçe, Pereira'nın 3-5-2 düzeniyle zaten baştan kaybetmişti. Bunu her konuşmamda söyledim. Anadolu kulüplerinin kaliteli yabancı oyuncu transferleri artık büyük takımları yenebiliriz düşüncesinin hakimiyeti, bu sonuçları doğurdu bence." ifadelerini kullandı.

TRABZON'A ÇOK YAKIŞTI

Trabzonspor'un şampiyonluğu için artık bir engel kalmadığını belirten Çolak :


"Trabzonspor'un bu sene lider olmasının en büyük nedeni Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın çok kötü bir sezon geçirmeleri. Karşılarındaki büyük rakiplerinin hepsi kötü sezon geçiriyor. Hemen hemen her hafta kendilerine yarıyor. Rakipleriyle aradaki farkı açıyorlar. Trabzonspor , 40 yıl sonra tarihin en rahat şampiyonluklarından birini kazanacak. Şimdiden hayırlı olsun, şampiyonluk Trabzonspor'a çok yakıştı" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap