SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Süper Lig devlerinin Kaan Ayhan savaşı!

Süper Lig devlerinin Kaan Ayhan savaşı!

25 Temmuz 2020 Cumartesi - 11:14




Trabzonspor ile Galatasaray, Fortuna Düsseldorf’un 25 yaşındaki stoperi için karşı karşıya geldi. 1.85 boyundaki futbolcunun serbest kalma bedeli ise 2 milyon euro.





Trabzonspor ile Galatasaray, Fortuna Düsseldorf'un gurbetçi oyuncusu Kaan Ayhan için karşı karşıya geldi. İki büyük kulübün, piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki stoper için tüm imkanlarını seferber ettiği öğrenilirken, menajer Ayhan Çalışkan oyuncunun sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin 2 milyon euro olduğunu açıkladı.

Bu bedeli oldukça makul gören iki takımın da milli futbolcuyu ikna için çabaları sürüyor. Bu arada Ayhan'ın ailesindeki birçok kişinin Trabzonsporlu olduğu öğrenilirken, bordo-mavili kulübün bu hamleyi de kullanmak istediği öğrenildi. Bu arada 1.85 boyundaki savunmacının kulübüyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunduğu ve Alman ekibinin serbest kalma maddesini artırmak için çalışma yaptığı belirtildi.

Beğendim
6
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap