SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > "Sturridge'ye bu lig ufak gelir"

"Sturridge'ye bu lig ufak gelir"

20 Ekim 2019 Pazar - 11:46




Trabzonspor’un Gaziantep FK’yı 4-1 yendiği karşılaşmayı bordo mavili ekibin eski futbolcularından Erman Özgür yorumladı. Özgür, Daniel Sturridge’nin hazır olduğunda ligin ona ufak geleceğini ifade etti.





İşte Özgür’ün yorumları;

Sörloth’un yanına Sturridge gibi bir santrafor geldiği an Sörloth zincirlerini kırdı. Birbirlerini çabuk görmeleri çok şık bir başlangıç getirdi.

Futbolda skoru aldıktan sonra topu biraz rakibe bırakırsınız bu dünyanın her yerinde aynıdır. Trabzonspor topu rakibe bıraktığı anlarda biraz iyi biraz kötü oynadı. Kötü oynadığında golü yedi.

Bugün takım halinde iyi savunma yaptılar. Sturridge tam hazır değil. Nwakaeme rakibin direnci düştüğünde etkili oluyor. Taraftar tedirgin olduğu anda Sosa müthiş bir gol attı. Bana göre maçın adamı Sosa.

Daha stresli maçlarda Yusuf’u tedirgin görmüştüm. Ama teknik adamın oyuncuyu doğru zamanda oyuna alması da şans. Sturridge’nin oyundan koptuğu zamanda Yusuf’u oyuna aldı. Yusuf’u öyle güzel zamanda oyuna aldı ki hem Sturridge’yi kurtardı hem rakibin direnci düşmüş boş alanlar var. Yusuf gitti pozisyonu yakaladı ve attı.

Sturridge çok akıllı bir oyuncu. Yüzde yüz hazır olduğunda bizim ligimiz ona biraz ufak gelir. Biliyor 60 dakikalık performansı olduğunu ilk 20 dakikada işi çözdü zaten. En kilit pasları attı. Doğru zamanlarda basit oynadı, hiç kendini üzmedi. Ama Risk alacağı zamanlarda da en iyi pası attı. Sörloth’a attığı pas muhteşem.Sırtında oyuncu varken önce oyuncudan uzaklaştı, yüzünü kaleye döndüğünde muhteşem bir pas attı.

Sturridge hazır olur ve Sosa gibi takıma katkı vermeye niyetlenirse bu lig ona ufak gelir. 4-5 sene daha çok rahat oynayıp çok önemli işler yapabilir. İngiliz futbolcuları getirebilmek kolay değil. Ülke dışına çıkmıyorlar kolay kolay hele de böyle yetenekli bir futbolcuyu getirmek transfer başarısıdır.


Abdülkadir ve Ekuban gibi çok önemli iki oyuncu kaybetmelerine rağmen bu şekilde iyiler.İki büyük sıkıntıları var. Avrupa’dan döndükten sonra dirençleri kırılıyor. Diğeri de lider oldukça Trabzon şehrinin baskısı daha çok artıyor. Bunun üstesinden nasıl gelecekler buna bakacağız. Müthiş bir takım yakalandı. Devre arası transfer dönemi çok önemli. Ben olsam stopere ve sol beke bir takviye yaparım.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap