SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa'nın sözleşmesi menajere takıldı

Sosa'nın sözleşmesi menajere takıldı

23 Aralık 2019 Pazartesi - 09:38




Trabzonspor'da Jose Sosa ve Filip Novak için sözleşme görüşmeleri devam ediyor. En büyük sıkıntı ise futbolcuların alacağından çok, menajerlerinin alacağı ücret oldu.





Trabzonspor’da sözleşme yenileme konuları yılan hikayesine dönen Filip Novak ile Jose Sosa konusunda sürpriz bir sıkıntı yaşanıyor... o da iki oyuncunun menajerlerine de eski yönetimin ödediği yüzde 10’un üzerindeki menajerlik ve danışmanlık ücreti. Sosa’nın menajeri yaklaşık 3 milyon Euro alırken, Novak’ın menajerine de 1.5 milyon Euro’ya yakın bir ödeme yapılması. Başkan Ağaoğlu yenilenecek sözleşmeler ışığında iki oyuncunun menajerine de kendi beklentilerinin çok altında danışmanlık ücreti öneriyor.

Yusuf Yazıcı'dan 1 milyon Euro daha geldi

Trabzonspor'un 16.5 milyon euro artı Edgar Le karşılığında  Lille’e gönderdiği Yusuf Yazıcı,  kazandırmaya devam ediyor. Taraflar arasında yapılan sözleşmeye göre Yusuf’un, 25 resmi maçta forma giymesi halinde Fransız ekibi Trabzonspor’a ekstradan 1 milyon euro daha ödeyecekti. Yusuf, Lille’in Monaco’ya 5-1 yenildiği maçta son 39 dakika forma giyerek kulübe 1 milyon euro daha kazandırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap