SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa ve Hugo'ya 1'er yıllık teklif

Sosa ve Hugo'ya 1'er yıllık teklif

09 Mart 2019 Cumartesi - 11:32




Bordo-mavili yönetim iki yıldızın kalmasını istiyor





Karadeniz Gazete Özel / Fırtına bir süredir kaptan Jose Sosa ile Hugo Rodallega’nın gelecekleri konuşulup tartışılıyordu. Ahmet Ağaoğlu yönetiminde bir araya gelen bordo-mavili kurmaylar her iki yıldız için karara vardı. Buna göre, Trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi olan Sosa’ya 1 yıl daha kontrat uzatma teklifi yapılacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hugo Rodallega için de aynı şeyleri düşünen yönetim, ‘34 yaşındasın. Taraftar seni seviyor. 1 yıl daha bizimle olmanı istiyoruz’ teklifi sunacak.

ÜCRETLERİNDE iNDiRiM

Aldığımız bilgilere göre, Sosa ve Hugo bu önerilere sıcak bakıyor. Yine bize gelen bilgilere göre, yeni sözleşme için her iki oyuncuya da sermaye artırımından gelecek paralarla ödeme yapılacak. Trabzonspor Sosa’ya şu anda 3 milyon 300 bin, Rodallega’ya ise 1 milyon 600 bin euro ödüyor. Bordo-mavili yönetimin Sosa’ya 2.5, Hugo’ya ise 1 milyon euroluk teklif yapacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap