SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sosa’nın eşi dönmek istiyor!

Sosa’nın eşi dönmek istiyor!

01 Ağustos 2019 Perşembe - 10:10




Arjantin basınında yer alan haberlere göre, Sosa’nın eşi Carolina Alurralde, ikiz kızları Rufina ve Alfonsina’yu kendi ülkesinde okula göndermek istiyor. Bu nedenle de kalmaya sıcak bakmıyor...





TRABZONSPOR, Jose Ernesto Sosa’nın sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatmak istiyor. Bu plan doğrultusunda harekete geçen Bordo-Mavililer, Arjantinli kaptana yeni kontratın şartlarını sundu. Gelen bilgilere göre, Sosa’dan indirim talep eden yönetim, ‘2 yıl daha birlikte olalım’ önerisi sundu. Trabzonspor’dan yıllık 3.2 milyon Euro alan Arjantinli’ye ‘2.7 milyon Euro’da anlaşalım’ denildi.

YÖNETİMİN takımda uzun bir süre kalması istediği Sosa için Arjantin’den kafa karıştıran bir iddia geldi. Arjantin kaynaklı haberlere göre, ikiz kızları Rufina ve Alfonsina’yu  Arjantin’de okula göndermeyi planlayan Sosa’nın eşi ülkesine dönmek istiyor. Carolina Alurralde’nin başkent Buenos Aires'te okul baktığı ve ikizlerinin eğitimi burada sürdürmeyi planladığı öne sürüldü.

ARJANTİN’E GİTTİ




Jose Sosa’nın Verona ile oynanan maçtan sonra özel uçakla Arjantin’e gittiği öğrenildi. Kaptan’ın dönüşte eşi ve çocuklarını getirip getirmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.
 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap