SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth önerdi! Trondsen bu kez bitecek!

Sörloth önerdi! Trondsen bu kez bitecek!

02 Haziran 2020 Salı - 20:49




Merkez orta sahada yapan Anders Trondsen, 25 yaşında ve 1.83 boyunda.. Rosenborg ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Norveçli oyuncu kiralık olarak düşünülüyor. Sörloth’un vatandaşı Trondsen için yönetime, “Mutlaka alın, Trabzonspor’a çok faydalı olur” dediği öğrenildi.





Bordo-Mavililerin devre arasında da gündeme gelen Anders Trondsen’in işini bu kez bitirmek istiyor. Bu transferde golcü oyuncu Sörloth’un da etkin rol oynayacağı ifade edildi

Trabzonspor, geçtiğimiz devre arasında Sörloth’un önerisi ile gündeme gelen Anders Trondsen transferini bu sefer bitirmek istiyor. Norveçli oyuncunun transferinde golcü oyuncu Sörloth’un da etkin rol oynadığı belirtildi. 25 yaşında olan ve Norveç’in Rosenborg takımında forma giyen orta saha oyuncusu için ilk etapta kiralama teklifi yapılacak.

Kulubü ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Trondsen için bu teklifin kabul görmemesi halinde bu sefer cüzi bir bonservis rakamı önerilecek. 1.83 boyunda olan orta saha oyuncusu bu sezon Rosenborg’da 6 maça çıkıp gol ya da asist üretemedi. Fırtına’nın Norveçli futbolcu için 1-2 hafta içerisinde teklif yapması bekleniyor. Ayrıca Trondsen hem Trabzonspor hem de Sörloth’u instagramdan takibe aldı.

Adı: Anders Trondsen
Yaş: 25 / Boy: 1,83 m
Mevki: Merkez orta saha
Uyruk: Norveç
Güncel kulüp: Rosenborg
Ayak: Sol
Söz. Bit. Tar.: 31.12.2021

Beğendim
9
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap