SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sörloth 5.8 Milyon TL kazandırdı!

Sörloth 5.8 Milyon TL kazandırdı!

30 Ekim 2019 Çarşamba - 09:22




Norveçli santrforun rakip fileleri havalandırdığı 6 lig maçında Bordo-Mavili takım 12 puan topladı. Böylece Karadeniz ekibi primleri kazandı. Ligde 6, Avrupa’da 2 gol atan Sörloth, 3 de asist yapıp takımına 11 gollük katkı verdi.





Trabzonspor sezon başında İngiltere’nin Crystal Palace takımından iki yıllığına kiralık olarak renklerine bağladığı Alexander Sörloth’un attığı goller ve yaptığı asistler sayesinde ligde Futbol Federasyonu’nun verdiği primleri kazandı.

En son önceki günkü Başakşehir deplasmanında uzatmada gol atan Sörloth takımını yenilgiden kurtarmıştı.

KUZEYİN YILDIZI SERİYE BAĞLADI

Norveçli’nin gol attığı maçlarda (6 gol, 3 asist) hiç yenilmeyen Trabzon 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı. Böylece 5 milyon 850 bin lira kazandı.

Sörloth, son 4 maçı da boş geçmedi ve rakip fileleri sarstı. Sörlot’un birer gol attığı maçlar: Kasımpaşa (D: 1-1), G.Birliği (2-2), Beşiktaş (4-1), Ç.Rize (D: 1-2), Gaziantep FK (4-1), Başakşehir (D: 2-2). Avrupa: Sparta Prag (D: 2-2), Sparta Prag (2-1).

HEDEFE DOĞRU YÜRÜYORUZ

Zirveyi hedeflediklerini belirten Sörloth, “Başakşehir’e attığım golde Novak’ın katkısı vardı. Kalecinin çıkışını engelledi. Son anda gelen beraberlik bizi çok mutlu etti. Emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

Beğendim
6
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap