SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Son kararı Bjelica verecek! Emre Mor mu? Yusuf Demir mi?

Son kararı Bjelica verecek! Emre Mor mu? Yusuf Demir mi?

30 Temmuz 2023 Pazar - 22:07




Menajerler, iki önemli kanat oyuncusunu Trabzonspor’a önerdi… Son kararı yönetim ve Bjelica verecek.





Editör: Seçkin ÜZEN

Fenerbahçe’den ayrılma kararı alan Emre Mor, kariyeri için Trabzon ve Trabzonspor’u önemli bir basamak görüyor. Bu nedenle de menajerine, Bordo-Mavili takımda oynama isteğini iletti. Milli futbolcunun menajeri Nima Modyr’ın İstanbul’da Bordo-Mavili kurmaylarla bir araya gelerek teklifi ilettiği belirtildi. 26 yaşındaki yıldızın Sarı-Lacivertli takım ile 2025’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

TRABZONSPOR’UN, sahalardan 9 ay uzak kalacak olan Mislav Orsic’in yerine sol ve sağ kanat için düşündüğü isimlerden birisi de Yusuf Demir. Babadan Trabzonlu olan Yusuf Demir’in, şartların oluşması halinde Bordo-Mavili takımda oynamaya can attığı ifade edildi. 20 yaşındaki Yusuf Demir, sol ve sağ kanatın yanı sıra 10 numara bölgesinde de görev yapabiliyor. TFF’nin aldığı karar gereği Yusuf, +1 kontenjanından oynayacak.

42 maçta 6 gol 3 asist

Kariyerinde Borussia Dortmund, CeltaVigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Karagümrük formalarını giyen Emre Mor, F.Bahçe’de 42 maça çıktı, 6 gol 3 asistlik katkı sağladı.

G.Saray’da 66 dakika süre aldı

Avusturya doğumlu olan Yusuf Demir, Rapid Wien ve Barcelona’da oynadıktan sonra Galatasaray’a geldi. Yusuf, G.Saray’da 5 lig maçında yalnızca 66 dakika süre alabildi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
10
Sevdim
5
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap